Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От днес и аз си имам откритие! Discovery 300TDi `98

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От днес и аз си имам откритие! Discovery 300TDi `98

След мъчителна регистрация в КАТ- чакане на опашки, триене около 2:30 часа на номера на двигателя с хартиени кърпички за нос, за да го видят онези тъпунгери на каналите, тъй като в документите пишеше, че двигателя е без номер, най-накрая и аз съм горд собственик на чудното "Откритие"! Откритието днес цял ден слушаше, представи се екстра с едно малко изключение, вдигнах около 150км/ч- никакъв проблем, освен че доста започва да бръмчи! Направо бих си спал в него ако нямаше да ме види цялата махала!

Малкото изключение е, че ми запецна дръжката на вратата на багажника в отворено положение, успях да затворя вратата по някакъв начин, но сега неможе да се отвори нито отвътре, нито отвън. Това се случи след като ми пробиха в КАТ дупката за нита на номера, явно са прецакали нещо отвътре. Но утре отивам в Дарукар да стягат всичко и се надявам да пожънат успехи.

Много благодаря отново на всички, много ми помогнахте да взема правилното решение! Макар че "благодаря" не пиете, та на следващата среща ще се реванширам!

До: От днес и аз си имам откритие! Discovery 300TDi `98

Добре дошъл в сектата!

Коментар

Явно сектата се набира все повече членове ...

Добре дошъл.

Успех в Дарукар. Моя е все още там. Направих им списък с над 10 позиции ...
      Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
      LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
      Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Честито, колега!
        Да си го караш със здраве!
        Знаеш процедурата, смяна на всички масла (че може да си е с оригиналните още ), гресиране на предните полусфери, ангренажния ремък заедно с ролката и всичко останало около него (то си е комплект). Преглед на окачването, каретата и т.н....
        И не го мъчи с такива скорости, Откритието не си пада по високи обороти...
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Честито!

Със здраве да си го караш, много открития да направиш!
          LR Disco II,'99,TD5,,HDC,ETC,R380,T-Max 9500,Safari,General AT,Light bar, CDL, 3" lift procomp
          LR Disco II,'02,TD5,SLS,ACE,HDC,ETC,ZF4HP
          [IMG]http://ftp.domainbg.com/SG/mydisco2logo.jpg[/IMG]

Коментар

Хайде ,добре дошъл.

Коментар

браво колега много безавариини километри и приятни емоции и да ако искаш по-малко проблеми не го мъчи с тези скорости той определено не е "бегачка".
              [SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D

Коментар

Еехе,айде честито мнго кеф да ти донесе и безаварийно каране....

....що не отвориш вратата сам сигурно е лостчето от механизма...
                Прикачени файлове
                Land Rover Discovery:
                - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                  Добре дошъл в сектата!
                  К'ва секта бе Вельо. Ние сме вече орда и вървим към партия.
                  На колегата честито! И повече време по гората и по-малко в бокса.

Коментар

Добре дошъл сред „откривателите“. Много безаварийни километри!
                    Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
                    Discovery 2.5 TD5 2000 EX
                    Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX

Коментар

Честито колега. Много безаварийни и много да те радва.

Коментар

Много да те радва,сервиз да не види(само за консумативи де)!
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Честито и от мен колега и най-вече безаварийно
                          Само да попитам къде точно се намира номера на двигателя че и аз утре ще ходя в КАТ та да съм подготвен. Имам и оше един ? към знаещите - как се задейства алармата и как се спира от оригиналното дистанционно (поне съм с впечатление че е оригиналното за модела)
                          идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

Честито и много безаварийни километри

Коментар

Първоначално публикуван от hotrod Преглед на мнение
                              Честито и от мен колега и най-вече безаварийно
                              Само да попитам къде точно се намира номера на двигателя че и аз утре ще ходя в КАТ та да съм подготвен. Имам и оше един ? към знаещите - как се задейства алармата и как се спира от оригиналното дистанционно (поне съм с впечатление че е оригиналното за модела)

Папката се казва LR Discovery BG. Превод на книжката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                              X