След мъчителна регистрация в КАТ- чакане на опашки, триене около 2:30 часа на номера на двигателя с хартиени кърпички за нос, за да го видят онези тъпунгери на каналите, тъй като в документите пишеше, че двигателя е без номер, най-накрая и аз съм горд собственик на чудното "Откритие"! 

Откритието днес цял ден слушаше, представи се екстра с едно малко изключение, вдигнах около 150км/ч- никакъв проблем, освен че доста започва да бръмчи! Направо бих си спал в него ако нямаше да ме види цялата махала!
Малкото изключение е, че ми запецна дръжката на вратата на багажника в отворено положение, успях да затворя вратата по някакъв начин, но сега неможе да се отвори нито отвътре, нито отвън. Това се случи след като ми пробиха в КАТ дупката за нита на номера, явно са прецакали нещо отвътре. Но утре отивам в Дарукар да стягат всичко и се надявам да пожънат успехи.
Много благодаря отново на всички, много ми помогнахте да взема правилното решение! Макар че "благодаря" не пиете, та на следващата среща ще се реванширам!
Малкото изключение е, че ми запецна дръжката на вратата на багажника в отворено положение, успях да затворя вратата по някакъв начин, но сега неможе да се отвори нито отвътре, нито отвън. Това се случи след като ми пробиха в КАТ дупката за нита на номера, явно са прецакали нещо отвътре. Но утре отивам в Дарукар да стягат всичко и се надявам да пожънат успехи.
Много благодаря отново на всички, много ми помогнахте да взема правилното решение! Макар че "благодаря" не пиете, та на следващата среща ще се реванширам!

)!
Коментар